2016-08-14 09:46:11• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Sok pihenő időre van szüksége

Napi horoszkóp augusztus 14-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold ma már a Bak jegyében áll. A Nap viszont kellemesen kapcsolódik az Uránuszhoz, nem lenne jó, ha otthon maradna. Látogassa meg a barátait, menjen emberek közé.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Nincs szüksége látványosságra ahhoz, hogy boldog legyen. Nem kell ahhoz ünnepi alkalom, hogy Ön jól érezze magát. Tegyen egy nagy sétát, lazítson, és engedje gondolatait messzire szállni.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Mars és a Szaturnusz is szemben áll Önnel, a Hold a Bak jegyében áll. Túl sok örömet nem hozhat ez a nap. Ha teheti maradjon a szeretteivel otthon. Délután szervezzenek közös programot a családjával.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. A legjobban tenné, ha fogná az aktuális könyvet, kiülne a kertbe és kiolvasná. Most távolságra van szüksége. Nem fog jól esni mások közeledése. Este hallgasson szép zenét.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Bak jegyében áll, viszont a Mars a Nyilas jegyében látható. Ez jó hangulatba hozza Önt. Összetalálkozhat valakivel, akivel sikerül szuper programot szerveznie. Ha kapcsolatban él, akkor ez lesz a szerelem napja.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Érzelmileg nem lenne előnyös sokat magára vállalnia. Ha teheti ma kerülje el a nagy találkozásokat. Érzékennyé válik, és nagyon ideges lesz.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Bak jegyében áll. Ön ettől függetlenül jól fogja magát érezi. Tökéletes összhangban lehet a világgal. Ön egy vénuszi ember, aki eléggé nyíltan tud viselkedni. Élvezze a mai langyos nyári estét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Bak jegyében áll. Sok jó fényszög éri a Skorpió jegyét, így lazán tud viszonyulni a dolgokhoz, és a szórakozás sem marad el. Kezdje lassan a napot. Teremtsen nyugalmat maga körül, és lazítson. Reggelizzen kényelmesen, olvassa ki a napi lapokat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Merkúr és a Neptun szembe kerültek egymással. Ennek az a veszélye, hogy Ön és a párja nem értik meg egymást. Legalábbis Ön úgy érzi, nem értik meg. Ha teheti vonuljon vissza, és töltse a nap nagy részét inkább egyedül.

Bak: XII. 22. - I. 19.

A Hold a Bak jegyében áll. Remélem, hogy Önnek nem kell ma dolgoznia. Kellemesen érezheti magát. Rendezgetheti iratait, otthonát, és ez nagyon jó szórakozásnak ígérkezik.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Bak jegyében áll és közelít a Plútóhoz. Lehetőleg ne végezzen megerőltető munkát, vonuljon vissza, és gondolkodjon el a céljairól, amit mindenképpen meg kellene valósítania.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Bak jegyében áll. Sok pihenő időre van szüksége. Zenéljen, fotózzon, fessen, tegyen bármit, ami szórakoztatja Önt. Este főzzön finom vacsorát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: